вівторок, 25 квітня 2017 р.

"Найкращий читач - 2017"


     21 квітня у Рожнятівській районній бібліотеці відбувся другий етап районного конкурсу «Найкращий читач – 2017». Конкурс проводився з метою заохочення дітей до читання, виявлення читацьких уподобань, популяризації найкращих зразків української та світової літератури. Учасниками творчого змагання стали учні 6–7 класів бібліотек району. Щоб отримати звання найкращого читача діти розповідали про свої улюблені книги та літературних героїв, представляли творчі роботи (малюнки, власні вірші, акторську гру). Кожен з учасників по - своєму гарно представляв свою улюблену книгу та письменників. 
      Нашу бібліотеку представляла Артенюк Аніта учениця 6-Б класу Брошнів-Осадської ЗОШ I-III ст., Вона одна з найактивніших читачок нашої бібліотеки, багато читає і вміє креативно мислити. Надає перевагу творам сучасних письменників, які пишуть для дітей. На конкурсі представляла свою улюблену книгу польської письменниці Малгожати-Кароліни Пекарської «Клас пані Чайки», яка стала бестселером у Польщі та Україні. Аніта щиро та довірливо відкрила свої думки, членам журі, з приводу прочитаного, цікаво розповідала про героїв книжки які їй сподобалися.
     Свято пройшло в  дружній  атмосфері. Діти отримали  грамоти, цінні подарунки, солодощі, ділилися своїми враженнями та сфотографувалися на згадку.

Немає коментарів:

Дописати коментар