середу, 25 квітня 2018 р.

Година спілкування "Ти палиш, а світ задихається"

     Нині ми не можемо говорити про паління підлітків як про невинні пустощі. Паління - соціальне лихо. Через нерозуміння, сліпе наслідування моді, дорослим, ровесникам, підліток починає палити.
     З метою попередження паління серед підлітків, було проведено з учнями 9-В класу годину спілкування "Ти палиш, а світ задихається"
     Ведучі розповіли про історію виникнення тютюну, шкідливість для молодого покоління тютюнопаління, як куріння впливає на здоров'я молодого організму, якими наслідками закінчується тривале куріння для юнаків. Були наведені статистичні дані про кількість курців у нашій країні, серед яких багато молоді, та про те, яка смертельна доза нікотину є для людини, та яке отруєння викликає перша викурена цигарка для молоді.
     Захід супроводжувався демонструванням роликів про шкідливість нікотину та куріння, в доступній для молоді формі пропагувався здоровий спосіб життя та відмова від тютюнопаління. Працівники бібліотеки експонували перегляд літератури "Скажи курінню - ні!", де присутні ознайомилися з книгами по даній темі.
     На основі почутого та побаченого дітям було запропоновано розгадати кросворд та вікторину.
     Ми сподіваємось, що учні зрозуміли шкідливість "тютюнового зілля" і відмовляться від його вживання в ім'я збереження свого здоров'я та довголіття!

Немає коментарів:

Дописати коментар