середу, 8 листопада 2017 р.

Майстер-клас «Світ моїх захоплень»

      8 листопада у читальній залі Брошнів-Осадської дитячої бібліотеки відбувся майстер-клас «Світ моїх захоплень». Цей захід було організовано для наймолодших користувачів бібліотеки – вихованців старшої групи «Фіалка» ДНЗ «Шовкова косиця».
     Бібліотекарі запропонували дітям зробити разом аплікації на тему «Тварини». Основним підручним матеріалом слугували ватні диски. Діти дружно взялися до роботи. Всі необхідні матеріали були приготовлені заздалегідь: кольоровий папір, ватні диски, клей, ножиці. Та найголовнішими у творчому процесі для дітвори були поради бібліотекарів. Дітям розповідали, як крок за кроком, із простих матеріалів зробити чудових тваринок. Допомагали бібліотекарям і вихователі ДНЗ: вони підходили до кожного, підказували, допомагали зробити той чи інший елемент. Відрадно, що на майстер-клас до бібліотеки завітало 16 дітей.

      І ось уже на столах готові, яскраві аплікації котиків та гусениць. Діти отримали масу задоволення. Вихователь разом із дітьми подякували бібліотекарям за проведений майстер-клас, а бібліотекарі – маленьким умільцям за їх бажання створювати власні маленькі шедеври. На завершення всі дружно сфотографувалися.

Немає коментарів:

Дописати коментар