пʼятницю, 11 травня 2018 р.

День пам'яті і примирення "Не загасити пам'яті вогонь"

     Ось вже 73-тя весна вітає всіх тих ветеранів, хто пережив Другу Світову війну і знає про ті події не з книжок та фільмів.
     З метою гідного вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску у перемогу у Другій Світовій війні, висловлення поваги ветеранам і нинішнім борцям за волю України, увічнення пам'яті про загиблих воїнів, у Брошнів-Осадській бібліотеці відзначили День пам'яті і примирення "Не загасити пам'яті вогонь."
     На заході були присутні ветерани Другої Світової війни, воїни АТО, учні ліцею та освітяни.
      У програмі заходу прозвучали вірші, пісні присвячені подіям воєнних днів у виконанні ВІА "Карпатські зорі", учнів Брошнів-Осадського ліцею та Креховицької гімназії. Своє Боже благословення надали присутнім отці Іван та Олег.
      Цікавим і змістовним був виступ воїна АТО Василя Гладенького, який поділився своїми роздумами про велич подвигу наших дідів у Другій Світовій війні і який зарядив духом боротьби молоде покоління сьогодні.
     Голова Брошнів-Осадської ОТГ Назар Іванів з великою повагою і шаною висловив щиру подяку за героїзм і відвагу старшим ветеранам і теперішнім молодим воїнам-захисникам на Сході України.

Немає коментарів:

Дописати коментар