середу, 14 червня 2017 р.

Літні читання «У книг канікул не буває»

     Прийшло літо – найкраща пора року для дітей, пора здоров'я, відпочинку, ігор та засмаги. Розпочалися канікули для наших юних читачів. А ще надзвичайно цікаво влітку в бібліотеці, бо відпочинок для дітей – це не бездумне гаяння часу чи байдикування, а й зустріч з цікавими книгами, відкриття нового та незвіданого.
     Так в червні місяці в нашій бібліотеці розпочато програму літніх читань «У книг канікул не буває». Для корисного і веселого відпочинку в дні літніх канікул  в бібліотеці  оформлено книжкові виставки «Хобі – справа серйозна», «Казкова країна добра і зла».
    Перші дні літніх читань принесли  цікаві заходи:  до бібліотеки завітали вихованці дитячого садочка  «Шовкова косиця», яких було ознайомлено з найпопулярнішими книгами та журналами, проведено веселу вікторину-асорті «Чарівне королівство казок»
      Також у бібліотеці протягом літа діє творча майстерня «Зроби сам», в якій займаються діти різного віку: малюють, вирізають, виготовляють саморобки.
      Бібліотека запрошує всіх охочих весело та креативно провести насичене подіями літо. Чи можна уявити літній відпочинок без книжки? Звичайно ні! У книг канікул не буває!

Немає коментарів:

Дописати коментар